REZULTATET E NOTIT NE KOSOVE

REKORDET E KOSOVESKeto te dhena nuk jane zyrtare
Te dhenat ne kete faqe jane perpunuar me kujdes te vecante dhe kane per qellim informimin e komunitetit te notit lidhur me rezultatet e notueseve qe garojne ne Republiken e Kosoves.
Duhet te theksohet se ne kete faqe nuk behet asnje lloj perfaqesimi apo garancioni i cfardo lloji, ne lidhje me teresine, saktesine, besueshmerine, pershtatshmerine ose disponueshmerine e informacionit te publikuar.
Leximi dhe marrja e informacionit ne kete faqe behet me vullnetin tuaj te lire dhe ne asnje rrethane ne nuk do te jemi pergjegjes per demtimet, humbjet apo fitimet qe mund te rrjedhin nga perdorimi i kesaj faqe.
Nese keni ndonje informacion shtese, na shkruani ne: KN Nemo

Burimi i te dhenave: Federata e Notit te Kosoves, Swimrankings, Plivanje, LEN, FINA, Microplus, OmegaTiming