Arkiva

Lansohet uebfaqja e re e ALT3C

Kompania Alt3c Shpk ka lansuar uebfaqen e re, ku prezenton produktet dhe shërbimet si: Industria e sigurimeve dhe softueri IRIS, EIS – zgjidhje e avancuar për biznesin tuaj, HITS - Helpdesk and Intervention Tracking System dhe ASM - Anti Skimming Monitor.

Për më shumë ju ftojmë ta vizitoni faqen: www.alt3c.com